Automate your Marketing
with Womplify




 
Irdina Rasyiqah's Album

By: Irdina Rasyiqah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Thursday, 24-Jul-2008 08:05 Email | Share | | Bookmark
injection yg terakhir..

ari ni injection yg last skali iqa kena..yahoooooo..merdeka dlm ati dia..

lately ni mls btl nk mengupdate fp..update blog je manjang..huhu.. ari ni terajin plak membuat LO..tu yg terajin skali mengupdate fp nih..



credit to :
agrafe * nbk-the-leaf-bow-with-a-emblem7 * Costura * LLW_ThoseWereTheDaisies_BGPaper5 *
kb-scrapjournal_glitterswirl * kb-scrapjournal_glitterswirl2 * kb-scrapjournal_frame *
kb-scrapjournal_doodleflower1 * kb-scrapjournal_leaf * elegant_WA_never_ending_copy

enjoice!


Friday, 11-Jul-2008 06:24 Email | Share | | Bookmark
hati ini gundah gulana

yes..hatiku sdg gundah gulana..hampir 3 mggu okeh..3 mggu iqa diserang kesihatan yg tidak menentu.sembelit dh hampir 3 mggu.susu dh tukar, ubat ari2 mkn,tp mcm tu gak..dgn selsemanya lg..dgn kena kayap.what? kayap? yes...dia kena kayap! mama dia setakat 28 thn hidup ni..tak penah skali pun kena..1st time tgk mcm mn kayap tu..sedih bangat tgk dia merengek2 nk buang air, meneran2..adusss..dgn nk mandi nk angkat ketiaknye yg kena kayap tu..sedih okeh! siap nangis2 skali dgn dia..

ade 1 pic ni dia tido tertonggeng slps mengerang2 n meneran2 nk buang air..sian btl la!


so..to uols..enjoy la dgn 2 LO terbaru dr saye!





Friday, 20-Jun-2008 05:19 Email | Share | | Bookmark
bile iqa pakai tudung


huhu..anak sape ni ye? alahai..sejuk mate memandang.. saye suke tgk dia pakai tudung mcm ni..sbb dia mmg takde rambut kan..so bile pakai tudung ni..lain je tgk dia..

sabtu lps..kami pi opis papa iqa jap..iqa blh plak buat opis tu mcm umah dia sendiri..punye la tak takut msk2 bilik fail tu..mari kite skodeng ape dia buat!



for papa, happy fathers day to u..semoga menjd papa yg plg best n baik buat kami..we luv u so much..
utk papa2 yg lain..happy fathers day to all of u too..


Thursday, 12-Jun-2008 05:39 Email | Share | | Bookmark
balik kpg

last minute plan mmg slalunye menjadi kan..ni la yg terjadi.. mula2 tak plan pun nk blk..tp last2 blk gak due to papa iqa akan di operate pd 23hb nih..so kira pulun la blk jumpa org tua sume..

ari jumaat we all blk ke JB dulu..umah ayah lily..pastu sabtu pg blk ke mersing plak umah mak lily n umah mak abah papa iqa..havoc gak le blk kali ni sbb ter join dgn plan barbeque n mandi laut..

bab mandi laut ptg sabtu tu, mmg tak sangka plak jd..lily plak dh siap2 mandikan iqa kat umah mak lily..tetiba dpt call dr adik ipar ajak pi mandi laut kat air papan..ape lg..kitorg pun join je la..cuma tak mandi je.kitorg bedal mkn je tepi laut.. cousin2 iqa je mandi..



mlmnye plak..ade barbeque..jenuh gak le nk idupkan arang nih sbb ade arang yg mcm lembab2 sbb kena ujan tghari tu..tp dgn ihsan jiran seblh umah yg bg kitorg arang, akhirnye berjaya gak la arang tu idup..



ahad tghari..kitorg gerak blk ke putrajaya dr mersing lalu jln dlm..lalu endau rompin-muadzam shah-bahau-kuala pilah-senawang-putrajaya..maklum la kan..minyak dah naik so bile lalu sini, kuar kat tol senawang je la..kena tol bwh RM10 je.. jimat skit..ms pun lbh krg je kalau lalu mersing-kluang-putrajaya..

bile la lg dpt blk kpg ye? takut nnt beraya pun di sini..tgk keadaan papa iqa mcm mn kan lps lututnye di operate nnt..huhu~



Monday, 2-Jun-2008 08:58 Email | Share | | Bookmark
berjln di hjg mggu

ni hjg mggu bile tah..tak ingat la..yg pastinye dlm bln 5..hehe..lamanye kena peram pic2 ni ye..pic ni ms kami ke giant kinrara sbb lily nk pekena roti bakar kluang station..huhu..mcm org ngidam la plak ms tu..yela, ms on the way blk dr kpg ke putrajaya seblm tu (blk kpg sbb mc lama kena chicken pox 2 mggu tu la) hajat di hati nk singgah kluang station kat kluang tu..tp apakan daya, dia blh ttp la plak ms tu..tu lps gian kat giant kinrara ni..pic mkn roti bakar takde ye..hehe..nmpk sgt tak sabo nk ngap!


kalau bw si kecik ni pi shopping skrg, harus diletakkan dia dlm troli. tu pun kena sentiasa jaga2 sbb dia dh pandai julur2 seblh kaki nk kuar dr troli tu ye..ni konon2 kasi umpan bola la nk suh dia dok diam dlm troli tu..


sape2 ade petua tak nk hlg kan parut chicken pox tu..nmpk sgt lekuk nye kat dahi iqa dan blkg bdn dia tu..harus kena trn saham kalau mcm ni..huhu..


last skali dok melyn dia main kat playground dlm giant tu..punye la lps gian dia berlari sana sini..jap je lyn dia pun..sbb bdk2 yg main kat situ ramai yg lg beso dr dia pastu diorg sume berlari sana sini..dia dah la kecik..harus kena angkat bw blk..meraung tak ingat dunia ms tu..protes la sbb tak puas main..




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net